В Міненерго озвучили ситуацію в енергосистемі

В Міненерго озвучили ситуацію в енергосистемі

18:27 Жовтень 19, 2024

Економіка 0 2 хвилини

Через ворожі обстріли десятки тисяч споживачів у Донецькій, Херсонській та Чернігівській областях залишилися без світлла.

В Україні, станом 19 жовтня, внаслідок ворожих обстрілів понад 73 тисячі споживачів у трьох областях залишаються без електроенергії. Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Зазначається, що на Донеччині внаслідок бойових дій за минулу добу знеструмлено 6,8 тисячі абонентів у двох населених пунктах. Енергетики відновили електропостачання для 7,9 тисячі абонентів у одному населеному пункті. На ранок без світла залишалися 182 населених пункти (97,6 тисячі абонентів).

У Київській області з технологічних причин без електропостачання опинились 644 споживачі у шести населених пунктах.

За даними Міненерго, через атаку БПЛА без напруги залишалось 90,2 тисячі абонентів у 139 населених пунктах, на ранок без світла 66,9 тисячі абонентів у 134 населених пунктах. Внаслідок дронової атаки застосовуються аварійні відключення. Всього без електропостачання 223 населених пункти (70,7 тисячі абонентів).

На ранок 19 жовтня через бойові дії без напруги – 44,8 тисячі споживачів у 99 населених пунктах.

У м. Херсон внаслідок бойових дій без електропостачання 3347 споживачів. В області без світла понад 25 тисяч споживачів у 45 населених пунктах.

На Чернігівщині внаслідок дронової атаки застосовуються аварійні відключення. Через бойові дії залишаються знеструмленими 26 населених пунктів – 1,8 тисячі абонентів.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня