Шмигаль розповів деталі нічної масованої атаки на українську енергетику

Шмигаль розповів деталі нічної масованої атаки на українську енергетику

17:35 Вересень 26, 2024

Економіка 0 2 хвилини

Внаслідок чергової російської масованої атаки на українську енергетику зазнали обстрілу три об’єкти передачі електроенергії.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.

“Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану атаку на українську енергетику, застосувавши для цього дрони та ракети. Зокрема, було атаковано три об’єкти передачі електроенергії, один із них – у Миколаївській області. Але своїх цілей російські терористи не досягли – енергосистема України працює в збалансованому режимі, вимкнень електропостачання не заплановано”, – написав він.

Прем’єр розповів, що сьогодні урядова команда в Миколаївській області оглянула перебіг будівництва інженерного захисту на енергетичних підстанціях.

Також урядовці ознайомилися з процесом встановлення двох когенераційних установок потужністю 1,5 МВт кожна, що забезпечать теплом понад 200 багатоквартирних житлових будинків, п’ять медичних та 24 освітніх заклади.

“Загалом до нового опалювального сезону Миколаївоблтеплоенерго зобов’язалося побудувати 5 об’єктів розподіленої генерації на базі газопоршневих когенераційних установок загальною потужністю 5,5 МВт”, – резюмував прем’єр.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня